ARRANGEMENTEN & LOSSE WORKSHOP
Wij werken met minimale groepsgrootte van 15 personen. Kleiner is mogelijk, maar dan gelden andere prijzen. Wij staan voor u klaar om een geheel unieke invulling te geven aan uw evenement.Wij geven een dansworkshop salsadansen.
Salsa is een verzamelnaam van verschillende Caraïbische ritmes.
Tijdens onze workshop salsadansen van 60 minuten leren wij u op een ontspannen en open manier de basistechnieken van de merengue dans. Met de dans merengue kan je sneller een leuke ervaring beleven. Hang van de groep af of we nog wat tijd aan de Salsa als dans besteden. Deze is technisch moeilijker en daardoor minder snel aan te leren.
Belangrijk is dat men een leuk gezellig uurtje heeft, maar ook iets leer
ARRANGEMENTEN
- Flesje water
- Salsa Workshop 60 minuten
- Kleine snack aan het eind
Bij binnenkomst
- Een tropische cocktail (met of zonder alcohol)
Dan volgt:
- Salsa Workshop 60 minuten
- Een flesje water
- Flesje water
- Salsa Workshop 60 minuten
Dan volgt:
- Een overheerlijk Antilliaans buffet*
- Eén extra drankje (fris/jus of appelsap/Bavaria bier of wijn)
Voor meer info en prijs kan men mailen naar info@amanne.nl
LOSSE WORKSHOP
Pastechi is een snack wat niet kan missen bij een Antilliaans feestje. Tijdens een workshop van 2,5 uur leert men deze overheerlijke snack maken.
De prijs is incl.:
- Bij binnenkomst koffie of thee.
- Alle ingrediënten en gebruik keuken
- En natuurlijk neemt u de gemaakte pastechi’s mee naar huis.
- Aan het einde sluiten we af met een drankje (fris, Bavaria bier of wijn)
Voor meer info en prijs kan men mailen naar info@amanne.nl
Extra opties:
Vooraf reserveren tegen meerprijs
Ook met hapjes. Deze worden apart berekend.
Wij kunnen één van onze vaste dj’s (ook jaren 80) reserveren voor muziek naar uw keuze.
Voor meer info en prijs kan men mailen naar info@amanne.nl
- Workshop salsadansen:
- Wij leren u op een ontspannen en vrolijke manier de basistechnieken van de merengue.
- Antilliaans buffet:
- Stobá (runderstoof)– galinja (kip) – piská blanku (witte vis)
- Aros blancu (witte rijst) – aros mixto (rijst met groente) – funchi (maïskoek)
- Salada bèrdè (groene salade) – salada di macaroni (macaronisalade)
- Píka (antilliaanse sambal)