Afdansen bij Amanné Nijmegen

Bij Amanné, dé dansschool in Nijmegen voor Salsa, Merengue, Montuno en meer, is afdansen het feestelijke hoogtepunt van elke danscursus. Stel je voor: na weken van intensieve training sta je daar. Onder de leiding van onze gepassioneerde dansinstructeurs, ben je nu klaar voor de spotlight. Je nieuwe danskunsten kun je tonen, ongeacht je niveau. Bij Amanné vieren we jouw vooruitgang met een gezellig afdansfeest.

Afdansen is niet zomaar een evenement; het is een ceremonie waarbij een onafhankelijke en deskundige jury jouw dansprestaties beoordeelt. Dit is hét moment om te laten zien wat je hebt geleerd in dansstijlen als Salsa en Merengue. Het laat zien hoe je bent gegroeid in Montuno of Bachata. Jouw inzet, passie en harde werk vinden hun hoogtepunt op de dansvloer. In Nijmegen, bij onze dansschool, beleef je dat spannende moment.

Maar geen zorgen, bij Amanné draait alles om plezier en persoonlijke ontwikkeling. De beoordeling is een vriendelijke, motiverende ervaring, ontworpen om jouw vooruitgang en liefde voor dans te erkennen. Wanneer je de danscursus met succes afrondt, wordt jouw harde werk beloond met een ‘certificado’. Dit certificaat is jouw toegangsticket tot geavanceerdere cursussen en nieuwe, uitdagende dansstijlen.

Geen zorgen over extra kosten; de inschrijving voor het afdansen zit al bij jouw cursus inbegrepen. Inschrijven kan simpel tijdens de lessen, maar ook per e-mail of telefonisch. Bij Amanné krijgt ieder de kans om op de dansvloer te stralen, ongeacht het start niveau.

Het volgende afdansen is gepland op 9 juni 2024 bij Amanné.

We starten vanaf 16:00 met indansen/oefenen, zodat je nog even kunt wennen aan de dansvloer en de laatste puntjes op de i kunt zetten. Om 17:30 gaat het officiële afdansen van start. Dit is jouw moment om te stralen en te laten zien wat je hebt geleerd!

Dus, ben je klaar om de Salsa, Merengue of Montuno te dansen in hartje Nijmegen? Of je nu jouw eerste stappen zet, of je al een ervaren danser bent, bij Amanné dansschool heten we je van harte welkom. We staan klaar met open armen.

Jouw dansavontuur begint hier, bij Amanné Nijmegen. Waar wacht je nog op? Dans met ons mee!

Dat is over: