TROPISCHE FEESTLOCATIE!!

Heeft U een verjaardag, bruiloft, familiereŁnie, promotie, eindexamen, personeelsavond, vrijgezellenparty of zomaar een feest?
Wij helpen U graag verder.

Het pand biedt ruimte voor workshops, feesten en recepties.

FEESTEN EN PARTIJEN 
(elk thema mogelijk)
Amanné beschikt over twee zalen met eigen bar, disco-installatie, airco en een heerlijke cateringservice. Een sfeervolle lounge en twee terrassen. U bent van harte welkom om onze locatie te komen bekijken. U waant zich gelijk in een tropisch paradijs.

ARRANGEMENTEN
Amanné biedt een viertal succesvolle arrangementen aan van een kort programma tot de volledige Caraïbische beleving volgens het 'Do, Dine, Dance' -principe.

WORKSHOPS (In Amanné en op locatie)
Vele groepen hebben ondertussen ervaren dat bijvoorbeeld een workshop salsadansen (al dan niet als verrassing...) bij uitstek geschikt is voor een avondje plezier of teambuilding. Plezier staat voorop!

CATERING
Onze koks maken een overheerlijke antilliaans buffet met typische gerechten voor groepen tot 150 personen.

In meer dan 30 jaar tijd uitgegroeid tot een bruisend centrum. Waar je ook voor kiest, in Amanné maak je kennis met een vriendelijke en vrolijke cultuur.

Kom kijken en TASTE THE CARIBBEAN!!

info@amanne.nl  òf 024-3233832

Meer info over onze zalen....Vorige
Nieuws

  • TROPISCHE FEESTLOCATIE!!
    Heeft U een verjaardag, bruiloft, familiereŁnie, promotie, eindexamen, personeelsavond, vrijgezellenparty of zomaar een feest? Wij helpen U graag verder.

Inschrijven